Terug naar de startpagina

Route

 

Henneke Chevalier
Provincialeweg 44
9864 PE Kornhorn
Tel/fax: 0594 659729
E-mail: h.chevalier@planet.nl

 

Mijn atelier is heel eenvoudig te vinden, Komt u via de A7 vanaf Groningen of vanaf Drachten, dan neemt u afslag 32 (Marum/Kornhorn). Komt u vanuit de richting Groningen, dan moet u na de afslag rechtsaf en komt u vanuit de richting Drachten dan moet u na de afslag links af richting Kornhorn en Grootegast.
Vervolgens passeert u Noordwijk, ga gewoon rechtdoor tot u Kornhorn binnenrijdt. Bij de kruising met het ANWB-bord linksaf, richting Opende en Surhuisterveen.
Na ± 300 m ziet U aan de linkerkant van de weg een geel bord met 'Keramiek'. Dat halfverharde pad moet u helemaal afrijden (± 500 m) U rijdt vervolgens rechtdoor het erf op van mijn keramisch atelier 'la table ronde'.

 

Als u vanuit de richtig Zuidhorn komt neemt u de weg naar Grootegast (via Niekerk, Oldekerk en Sebaldeburen) Bij Grootegast vervolgt u de weg richting Doezum, dan rechtdoor naar Kornhorn. In Kornhorn rechtsaf, richting Opende en Surhuisterveen.
Na ± 300 m ziet u het gele bord met 'Keramiek' en de rest wijst zich van zelf. U bent van harte welkom, ik heb geen vaste openingstijden, maar wilt u er zeker van zijn dat ik thuis ben, dan is een telefoontje verstandig! (0594 659729)